ODIN | MX Diffused LED Arbeidslys 40W

ODIN | MX Diffused LED Arbeidslys 40W
ODIN | MX Diffused LED Arbeidslys 40W
SKU
O-1010-40-D
1 på lager
Special Price 981,00 kr

ODIN MX DIFFUSED LED ARBEIDSLYS
Robust - 60° spredning - 5års garanti

Dette er en av de mest robuste LED Arbeidslysene på markedet, ODIN Mini Xtreme (MX) er en liten LED-lykt med mye kraft. Lyktens størrelse gjør den til en allsidig lykt med store monteringsmuligheter. Komplett med den robuste festebraktten er dette en lykt som egner seg til montering på selv de røffeste steder, men det stilfulle designet gjør at MX også egner seg som arbeidslys til varebil og pickup.

 

Hvorfor skal du velge denne lampen?

Mini Extreme er lykten for deg som ønsker en kompakt, men kraftig LED arbeidslys. Solid festebrakett, støttsikker og vanntett. 

Hva følger med i pakken?

Her får du en kraftig Odin MX, festebrakett i rustfritt stål og DT-kontakt

 

Ekstreme krefter i en liten kube!

Superkompakt 40W LED-lykt med ekstreme krefter. Den beskjedne størrelsen på ODIN Mini Xtreme (MX), gjør den til en utrolig allsidig lykt med store monteringsmuligheter.

Heavy Duty festebrakett

Den robuste og stabile festebraketten, gjør ODIN MX egnet til montering på selv de røffeste steder, som gravemaskiner og dumpere. Det stilfulle utseendet gjør også MX like egnet som arbeidslys til varebil og pickup.

Vanntett

ODIN Mini Xtreme er IP69K-sertifisert Vann- og støvtett, som er den høyeste tetthetsgraden tilgjengelig. Lykten har selvfølgelig også en vanntett DT-kontakt. 

 


ODIN MX Flood 60° spredning