Fortsett til innhold
Frakt 79,- | Gratis på bestillinger over 999,-
Frakt 79,- | Gratis på bestillinger over 999,-
EKSTRALYS FESTE

EKSTRALYS FESTE

Ser du etter ekstralys og festemateriell? Hos Arbeidslys finner du et stort utvalg av skiltbraketter og lyktefester for montering av ekstralys på bil.

Hvert år skjer det ulykker i trafikken og på arbeidsplassen som følge av for dårlig belysning. Dette var litt av grunnen til at vi startet opp Arbeidslys. 

Arbeidslys er Norges ledende leverandør av kjøretøysbelysning til bil, båt, MC og lastebil. Hos oss finner du blant annet et stort utvalg av ekstralys og ekstralys feste til bil.

Vi tilbyr noen av markedets sterkeste ekstralys med imponerende kastelengde og uslåelig kvalitet. Ekstralysene er fra kjente merker som RIGID, Lazer, PIAA, Vision X og ODIN. Dersom du ser etter feste til ekstralys, har vi også et stort utvalg av dette. 

 

EKSTRALYS FESTE – HVILKEN BØR DU VELGE? 

Hos oss finner du både skiltbraketter til å feste LED-barer i og lyktefeste til montering av runde lykter. Både skiltbrakettene og lyktefestene er enkle å montere, og er laget av solid stål eller aluminium. Hvilken du bør velge, kommer an på hva slags ekstralys du har. 

I vår nettbutikk finner du for eksempel ODIN skiltbrakett som er spesielt tilpasset tre runde lykter eller 1-2 LED-barer. Dette er en robust skiltbrakett som er produsert i S355 stål og som passer til en rekke forskjellige typer ekstralys fra produsenter som ODIN, Rigid og Lazer.

Hos oss finner du også flere forskjellige typer lyktefester for montering av runde ekstralys. Lyktefestene er produsert i rustfritt stål, og kommer i forskjellige størrelser som passer til alt fra 40-57 millimeters bøyler.

Alle våre ekstralys med fester er enkle å montere, og det følger med bruksanvisning i pakningen. Hvis du lurer på noe angående montering, kan du også gjerne ta kontakt med oss.

 

RÅD OG REGLER OM EKSTRALYS 

Tidligere var det begrensninger for bruk av ekstralys på biler her i Norge, men i 2018 ble det gjort endringer i regelverket som gjør at man i teorien kan montere så mange ekstralys man vil. 

Det er heller ingen krav til at ekstralysene må monteres parvis eller hvor sterkt de kan lyse. Ekstralysene må imidlertid være typegodkjente (merket med en stor eller liten E), slik som ekstralysene fra Arbeidslys er. 

Hvor mange ekstralys du kan montere, kommer an på smak og hvor stor plass du har til rådighet. Hvis du vil ha ekstralys som synes godt i trafikken, kan du for eksempel montere flere runde lykter eller to LED-barer på kufangeren.

LED-barene kan også monteres over bilens registreringsskilt eller innfelt i grillen. Sistnevnte er det aller mest diskrete alternativet som passer perfekt hvis du trenger ekstra belysning, men ikke vil at LED-baren i seg selv skal synes så godt. 

 

VÅRE MERKEVARER

Arbeidslys tilbyr alt innen ekstralys og feste til bilen. Vi tilbyr kvalitetsprodukter både fra store og kjente og mindre merkevarer – les om noen av dem her:

 

ODIN

ODIN Lights er vår egen merkevare som vi lanserte i 2017. Produktene ble lansert etter flere års forskning og erfaring innen lys-segmentet. ODIN Lights er en serie med alt du trenger innen arbeidslys, ekstralys, varsellys, pærer og ekstralys med feste.

Serien inneholder blant annet en rekke typegodkjente ekstralys og monteringstilbehør som ikke tidligere har fantes på markedet. Flere av produktene har en IP69K vanntetthetsgrad og imponerende lysstyrke.

 

RIGID

Rigid Industries er et amerikansk merke som er kjent for sine ekstremt robuste og sterke arbeidslys og ekstralys. Merket er et av Norges mest populære innen kjøretøysbelysning og arbeidslys, mye på grunn av produktenes utrolige holdbarhet og kvalitet. 

Disse kraftige lysene har fem års garanti og kommer garantert til å gjøre at du får bedre oversikt, enten på veien eller på arbeidsplassen. 

 

HELLA

Hella ble startet opp allerede i 1899, og er et tysk merke som tilbyr kraftige ekstralys, marinelys, varsellys og arbeidslys. Hos oss finner du Hellas’ populære ekstralys med både halogen, xenon eller moderne LED-lys. 

 

LAZER

Vi har også et stort utvalg av ekstralys fra den britiske produsenten Lazer Lamps. Merket ble lansert i 2010, og har allerede blitt en storfavoritt innen kjøretøysbelysning. Hos oss finner du en rekke forskjellige ekstralys fra Lazer i forskjellige prisklasser og med forskjellig kastelengde. 

Felles for Lazer sine produkter er at de har en vanvittig lysstyrke, lang levetid og robust kvalitet. Alle våre ekstralys fra Lazer er E-merket og godkjent for bruk på norske veier. 

Siste artikkel Nye LEDkit fra Odin, oppgrader til LEDpærer i dag
Neste artikkel OPPLADBAR HODELYKT GUIDE