Fortsett til innhold
Frakt 79,- | Gratis på bestillinger over 999,-
Frakt 79,- | Gratis på bestillinger over 999,-
Regler for ettermontering av LED på biler

Regler for ettermontering av LED på biler

Er det lov å oppgradere fra halogen til LED?

Det jobbes med å finne en løsning for å kunne ettermontere LED-pærer på biler som har halogen originalt, men per i dag er dette ikke lov i Norge. I de lampene hvor det er mulig å skifte pære, skal pærene som det skiftes til ha korrekt typegodkjenning.

Oppgradere fra halogen til LED 

Hva er et LED oppgraderingskit?

Et LED oppgraderingskit er et produkt laget for å skifte ut bilens orginale halogenpærer med LED-pærer. LED-pærer fører ofte til bedre sikt, og de har betraktelig bedre levetid enn halogenpærer. LED-pærer har også hvitt og kraftig lys, som ser stilfullt ut.

 Velg LED-kit fra ODIN

Hva bør jeg velge?

ODIN Magni LED-kit er en bestselger hos oss når det kommer til oppgradering fra halogen til LED. Odin har hatt høyt fokus på kvalitet i utviklingen av oppgraderingspakken fra halogen til led, dette gjør at vi med trygghet kan gi hele 5. års garanti. LED pærene leverer hele 4000 effektive lumen pr. pære og har en fargetemperatur på 6000 kelvin, noe som gjør at de passer fint sammen med andre xenon og led lys på din bil. LED pærene har canbus innebygget, men i noen tilfeller trenger bilen ekstra motstand.

Neste artikkel Feilmelding etter montering av LEDpærer?