ODIN | CERES 9" LED EKSTRALYS 170W

ODIN | CERES 9" LED EKSTRALYS 170W
ODIN | CERES 9" LED EKSTRALYS 170W
SKU
O-1010-400
50+ på lager
kr 1 790,-

ODIN CERES 9 // LED Fjernlys
LED parklys - 20.400 Lumen - E-merket


ODIN CERES 9" 
er kanskje et av de beste fjernlysene vi har kunne presentert noen gang for våre kunder, her får du en kompakt 9" lykt på hele 20.400 Lumen! I det smale lyktehuset har ODIN-designerne klart å presse inn hele 34 kraftige Osram-dioder som til sammen slipper løs hele 170 watt av ren kraft. Lyktehuset er pulverlakkert i sort finish, med sort glassfront rundt diodene i front. Lyktefoten er kraftig, men elegant og gir mange justeringsmuligheter. Det er også mulighet for feste av støttestag i toppen av lampen.

Med et "kombo" lysbilde får man både lengde og spredning på lysstrålen.
Lykten er satt opp med forskjellige reflektorer som gir deg maksimal rekkevidde på langlyset, samt god spredning for å lyse opp veiskulderen under kjøring. Med sine 20.400 lumen får man en behagelig kjøretur på mørke vinterdager.

Lykten har også integrert parklys-funksjon. Du bestemmer selv om du ønsker å koble til og benytte deg av denne funksjonen. Parklyset har en flott led-ring rundt yttersiden av diodene med en fargetemperatur på 5.700 kelvin, dette vil matche biler med xenon- og led i hovedlykten.

Dagslys hele døgnet!

Odin Ceres 9" er absolutt noe av det råeste godkjente ekstralyset vi har sett. Med sine 20.400 lumen er det ikke spart på effekten på denne lampen! Lampen er bygget opp med hele 34 dioder på 5 watt per stykk som til sammen utgjør hele 170W - diodene er konstruert av den velkjente produsenten Osram. Med kombinasjonen av spot og flood reflektorer får man en kastelengde på lysstrålen som tilsvarer rundt 800 meter sammen med god spredning for maksimal oversikt i grøftekanten.
Dette er den perfekte kombinasjon av et rundt ekstralys - høy ytelse, solid kvalitet og et flott design.

Hvorfor skal du velge denne lampen?

ODIN CERES 9" er ekstralyset for deg som ønsker maks lyseffekt under kjøring. Dette er lampen for den kresne som ønsker "dagslys-følelsen" til en hver tid på døgnet. Det runde ekstralyset er perfekt å montere på skiltbrakett (støttestag anbefales) eller kufanger. Integrert parklys gir ekstralyset en ekstra stilig funksjon. Odin er kjent for sin gode kvalitet og leveres med 5. års garanti.

Hva følger med i pakken?

- Her får du en 1 stk. kraftig Odin Ceres 9" ekstralys
- 1 stk. midtstilt festebrakett med bolt og mutter