ODIN | EOS 30" | CURVED LEDBAR | Ekstralys

ODIN | EOS 30" | CURVED LEDBAR | Ekstralys
ODIN | EOS 30" | CURVED LEDBAR | Ekstralys
SKU
O-11030
3 på lager
kr 3 999,-

ODIN EOS 30" CURVED EKSTRALYS
15.200 Lumen - Parklys - Godkjent ledbar


ODIN EOS 30" 
er en unik ledbar med sin "buet" form, her får man kombinasjonen av det perfekte ekstralys - i èn og samme ledbar. Det er ikke bare spesifikasjonene på ledbaren som gjør dette til en markedsvinner, men i kombinasjon med utformingen av lampehuset er dette det vi kan kalle en rå ledbar! 

Med 160 watt fra de 16 kraftige led diodene resulterer dette i at du får hele 15.200 lumen framfor bilen! Med spot-dioder utgjør dette en lyslengde opp mot 1.190 meter, så her vil du få god oversikt over hele veistrekningen. 

Ledbaren har også integrert parklys-funksjon. Du bestemmer selv om du ønsker å koble til og benytte deg av denne funksjonen. Parklyset funkerer slik at den har en svak dempet belysning i vertikale led-dioder, med en flott fargetemperatur på 6.000 kelvin vil dette matche biler med xenon- og led i hovedlykten.

Buet ledbar med spot lysbilde?

Den perfekte kombinasjon etter vår mening. Med spot led-dioder får man i utgangspunktet et lysbilde som lyser veldig langt og smalt, men i kombinasjon med at ledbaren er "buet" får man også full effekt av spot-diodene ut i veiskulderen.
En "standard" ledbar med kombo lysbilde vil ofte gi kortere/mindre lys i grøftekanten pga. utformingen av reflektoren, mens EOS-reflektoren gir full lyslengde både rett fram og ut mot siden.

Hvorfor skal du velge denne lampen?

ODIN EOS er ledbaren for deg som ønsker mye lys og det optimale lysbilde - langt og bredt. Ledbaren har et flott buet design, den gjør seg blant annet utmerket innfelt i grillen på kjøretøyet. Integrert parklys gir ledbaren en ekstra stilig effekt. Ledbaren lyser opp hele 1.190 meters veistrekning. Odin er kjent for sin gode kvalitet og leveres med 5. års garanti.

Ledbaren har kabel med DT-kontakt (3-pins), motpart for kontakt medfølger. To forskjellige festebraketter, kan enten benytte side-fester eller braketter som monteres på baksiden av ledbaren for å få et smalere festepunkt. 

Hva følger med i pakken?

- Her får du en 1stk kraftig Odin Eos 30", lengde 813 mm.
- Tilkobling kabel med DT-kontakt (3-pins), motpart for kontakt medfølger.
- 4 stk festebraketter (for side- og bakfeste).