ODIN | HB3 (9005) | 28W LED pære

ODIN | HB3 (9005) | 28W LED pære
ODIN | HB3 (9005) | 28W LED pære
SKU
O-0211
8 på lager
Special Price 242,10 kr

Odin HB3 (9005) LED Pære
960 Lumen -  Perfekt for tåkelys - 2 års garanti


ODIN HB3 (9005) LED er en oppgraderings pære til enten tåkelys eller kjørelys på din bil. Ved et enkelt pærebytte kan du fornye bilen med led pærer. ODIN Hb3 Led er helt spesielt utformet for å kunne gi mest mulig lys der du trenger det.

HB3 pære, også kalt 9005 sokkel, fra ODIN gir både lys ut til sidene som en tradisjonell halogenpære, noe som gjør at du får benyttet hele reflektoren i lyset på bilen. Den gir også et kraftig lys rett ut, ved hjelp av en kraftig LED diode på midten av pæren, dette gjør at du får et lengre lys enn du ville gjort med en standard halogenpære. 

Under design og utvikling av pærene fra ODIN har det vært fokus på effekt og holdbarhet. Med en driftstid på over 50.000 timer og hele 2. års garanti!

Innebygd Canbus

ODIN pærene har en innebygget Canbus motstand. En canbus motstand hindre at man får feilkoder/pærevarsel på bilen når man oppgraderer til led-pære.
Enkelte biler vil derimot kunne klare å se forbi motstanden i pæren, dette kan enkelt ordnes med å montere en ekstra motstand.

Hvorfor skal du velge denne pæren?

Hvis du ønsker et mer moderne utseende og bedre lys er denne HB3 pæren det perfekte valget for deg, med fargetemperatur 6000 kelvin får man et fint hvit lys som matcher nyere biler med originalt xenon eller led i hovedlys. Bytt enkelt over fra dine gamle halogenpærer i kjørelysene eller tåkelysene. LED pærene har også et mindre energiforbruk slik at de er et bra alternativ på elektriske biler. 

Oppgradering til led pære er enkelt på de fleste kjøretøy og gjøres likt som et vanlig pærebytte.