ODIN | P21/5W | 28W LED pære

ODIN | P21/5W | 28W LED pære
ODIN | P21/5W | 28W LED pære
SKU
O-0207
50+ på lager
Special Price 247,50 kr

P21/5W | ODIN 28W LED
960 Lumen - Dobbelfunksjon - To lysfunksjoner


ODIN P21/5W 28W er kanskje en litt uvanlig pæresokkel for mange, men benyttes ofte i en del kjøretøy. Denne pæren har såkalt "to funksjoner" i èn og samme pære. Pæren blir blant annet brukt som baklys og bremselys, da fungerer den slik at den lyser "normalt" under kjøring og så forsterker lyset seg når man trykker på bremsepedalen. Pæren er også ofte brukt i kombinasjon med parklys og kjørelys på en del biler. 

Under design og utvikling av pærene fra ODIN har det vært fokus på effekt og holdbarhet, vi kan med stolthet si at dette er en pære av høy kvalitet. Med en driftstid på over 50.000 timer og hele 2. års garanti!

Pæren leverer en lysstyrke på 960 lumen og en fargetemperatur på 6000 kelvin, noe som gjør at man får oppgradert lysstyrken i forhold til originalt samt et hvitere og "penere" lys på bilen. 

Innebygd Canbus

ODIN pærene har en innebygget Canbus motstand. En canbus motstand hindre at man får feilkoder/pærevarsel på bilen når man oppgraderer til led-pære.
Enkelte biler vil derimot kunne klare å se forbi motstanden i pæren, dette kan enkelt ordnes med å montere en ekstra motstand.

Hvorfor skal du velge denne pæren?

Dette er pæren for deg som ønsker en oppgradering til LED, enten for at du ønsker et mere moderne utseende på bilen eller kraftigere lys, eventuelt kombinasjonen av "ja takk, begge deler".

LED pærer har også et mindre energiforbruk slik at det er et bra alternativ for elektriske biler (el-bil).

Oppgradering til led-pære er enkelt på de fleste kjøretøy og gjøres likt som et vanlig pærebytte.

Hva følger med i pakken?

I pakken kommer den 1 stk. Odin P21/5W LED 28W pære.