ODIN | T4W (Ba9S) | 15W LED pære

ODIN | T4W (Ba9S) | 15W LED pære
ODIN | T4W (Ba9S) | 15W LED pære
SKU
O-0218
28 på lager
Special Price 162,00 kr

T4W (Ba9S) | ODIN 15W LED
Parklys - Interiørlys - Skiltlys


ODIN T4W (Ba9S) LED er en stilfull oppgraderings-pære. T4W pæresokkel kan ha forskjellige bruksområder på biler, det kan benyttes som f.eks Parklys, Interiørlys, Nummerskilt belysning mm. 

Under design og utvikling av pærene fra ODIN har det vært fokus på effekt og holdbarhet, vi kan med stolthet si at dette er en pære av høy kvalitet. Med en driftstid på over 50.000 timer og hele 2. års garanti!

Pæren leverer en lysstyrke på 220 lumen og en fargetemperatur på 6000 kelvin, noe som gjør at man får en god oppgradering i lysstyrken i forhold til originalt samt et hvitere og "penere" lys på bilen. 

Innebygd Canbus

ODIN pærene har en innebygget Canbus motstand. En canbus motstand hindre at man får feilkoder/pærevarsel på bilen når man oppgraderer til led-pære.
Enkelte biler vil derimot kunne klare å se forbi motstanden i pæren, dette kan enkelt ordnes med å montere en ekstra motstand.

Hvorfor skal du velge denne pæren?

Dette er pæren for deg som ønsker en oppgradering til LED. Man får et finere og mere moderne "look" på kjøretøyet. Fargetemperaturen (6000k) og klarheten i ledlyset gjør at den passer veldig flott til nyere biler med enten xenon eller led originalt i hovedlyset. Benyttes pæren som interiørlys vil det bli en markant forskjell i forhold til standard halogen pære med "gul" farge.

LED pærer har også et mindre energiforbruk slik at det er et bra alternativ for elektriske biler (el-bil).

Oppgradering til led-pære er enkelt på de fleste kjøretøy og gjøres likt som et vanlig pærebytte.

Hva følger med i pakken?

I pakken kommer den 1 stk. Odin T4W (Ba9S) 15W LED pære