ODIN | EOS 20" | CURVED LEDBAR | Ekstralys

ODIN | EOS 20" | CURVED LEDBAR | Ekstralys
ODIN | EOS 20" | CURVED LEDBAR | Ekstralys
SKU
O-11029
12 på lager
Special Price 1 980,00 kr

ODIN EOS 20" CURVED EKSTRALYS
12.400 Lumen - Parklys - Godkjent ledbar


ODIN EOS 20" 
er en unik ledbar med sin "buet" form, her får man kombinasjonen av det perfekte ekstralys - i èn og samme ledbar. Det er ikke bare spesifikasjonene på ledbaren som gjør dette til en markedsvinner, men i kombinasjon med utformingen av lampehuset er dette det vi kan kalle en rå ledbar! 

Med 100 watt fra de 10 kraftige led diodene resulterer dette i at du får hele 12.400 lumen framfor bilen! Med spot-dioder utgjør dette en lyslengde opp mot 940 meter, så her vil du få god oversikt over hele veistrekningen. 

Ledbaren har også integrert parklys-funksjon. Du bestemmer selv om du ønsker å koble til og benytte deg av denne funksjonen. Parklyset funkerer slik at den har en svak dempet belysning i fem vertikale led-dioder, med en flott fargetemperatur på 6.000 kelvin vil dette matche biler med xenon- og led i hovedlykten.

Buet ledbar med spot lysbilde?

Den perfekte kombinasjon etter vår mening. Med spot led-dioder får man i utgangspunktet et lysbilde som lyser veldig langt og smalt, men i kombinasjon med at ledbaren er "buet" får man også full effekt av spot-diodene ut i veiskulderen.
En "standard" ledbar med kombo lysbilde vil ofte gi kortere/mindre lys i grøftekanten pga. utformingen av reflektoren, mens EOS-reflektoren gir full lyslengde både rett fram og ut mot siden.

Hvorfor skal du velge denne lampen?

ODIN EOS er ledbaren for deg som ønsker mye lys og det optimale lysbilde - langt og bredt. Ledbaren har et flott buet design, perfekt for montering over eller under skiltet, den gjør seg også utmerket innfelt i grillen på kjøretøyet. Integrert parklys gir ledbaren en ekstra stilig effekt. Ledbaren lyser opp hele 940 meters veistrekning. Odin er kjent for sin gode kvalitet og leveres med 5. års garanti.

Ledbaren har kabel med DT-kontakt (3-pins), motpart for kontakt medfølger. To forskjellige festebraketter, kan enten benytte side-fester eller braketter som monteres på baksiden av ledbaren for å få et smalere festepunkt. 

Hva følger med i pakken?

- Her får du en 1stk kraftig Odin Eos 20", lengde 523mm (ca. skiltlengde).
- Tilkobling kabel med DT-kontakt (3-pins), motpart for kontakt medfølger
- 4 stk festebraketter (for side- og bakfeste)