Fortsett til innhold
Frakt 79,- | Gratis på bestillinger over 999,-
Frakt 79,- | Gratis på bestillinger over 999,-

Garanti

Det er kjedelig når noe uforutsett skulle oppstå med ditt produkt, men vi er her for å hjelpe! For at vi skal kunne behandle din reklamasjon raskere har vi skrevet noen raske sjekkpunkter som må være på plass før du sender oss en e-post.  
- Reklamasjonsskjema må være utfylt (Gjør behandlingen raskere)
- Sjekk at garanti vilkårene er oppfylt for ditt produkt under
- Når du sender inn reklamasjons på e-post til oss, vil du få fraktlapp sendt pr. e-post. Denne må benyttes og produktet må sendes inn til oss for reklamasjonsbehandling. 


Garantivilkår Rigid

Rigid Industries leveres med 5 års garanti i Norge, både for bedrifter og privatpersoner. Dette garanterer at ditt Rigid produkt skal virke minst 5 år fra kjøpsdato. Visuelle defekter som ikke påvirker produktets funksjon er dekket av 2 års garanti. Det er enkelte ting som ikke dekkes av 2-5 ås garantien og der vi mener det har en medvirkning eller er årsaken til feilen/skaden vil ikke dekkes av garanti. 

- Produktets pusteventil er tildekket, tettet, åpnet eller har slagskader. Produktet må være montert korrekt vei i forhold til produsenten.
- Vasket med kjemikalier eller løsemiddel, spesielt syre/base og aceton bestandige vaskemiddler. 
- Produktet er lakkert, tilpasset eller endret på noen måte. 
- Produktet må ikke være forsøkt reparert, åpnet på noen måte.
- Lyktekabel er kuttet, endret eller deutsch kobling fjernet. 

 


Garantivilkår Lazer

Lazer har 5 år garanti for både privat og bedrift. Dette garanterer at du har et funksjonelt produkt i minst 5 år fra kjøpsdato. Det er ting som ikke dekkes av 5 års garantien og i tilfeller der vi mener dette er medvirkende eller direkte årsak til feilen, vil garantien kunne avvises. NB: Utility serien kjøpt før 1. Juli 2019 har 2 års garanti. Produkt kjøpt etter 1. Juli 2019 har 5 års garanti.

Garantien dekker i alle tilfeller ikke:

  • Kosmetiske skader som korrosjon og misfarging dekkes ikke av garantien. Vasket med kjemikalier eller løsemiddel. Spesielt syre/base og aceton Se Lazers vedlikeholdsråd under
  • Støt og slagskader
  • Dugg hvor vanndråpene er mindre enn 0,5mm²
  • Produkt som har vært forsøkt reparert av kunde
  • Produkter med avklipte kabler

 


Garantivilkår ODIN

ODIN leveres med 1 års, 2 års eller 5 års garanti med unntak av halogenpærer, batterier og annet tilbehør. Garantiperioden varierer mellom produkttyper og virkning samt hvor lenge produktet er ment til å vare. Garantien garanterer at du har et funksjonelt produkt i minst garanti perioden. 

Det er noen ting som ikke kan dekkes av garanti

- Vasket med kjemikalier, eller løsemiddel. Spesielt syre/base og aceton produkter.
- Støt og slagskader, der ytre påvirkning har påvirket produktets funksjon
- Mindre dugg områder som forsvinner ved bruk (varme og pusteventil)
- Produkter som er forsøkt reparert av kunde
- Hvis produktet er åpnet, skadet eller forsøkt endret
- Produktet har fått kuttet kabler, eller DT-kontakt
- For produkter med 5 års garanti dekkes visuelle defekter som ikke påvirker produktets primærfunksjon er dekket av 2 års garanti (Ytre)