Fortsett til innhold
Frakt 79,- | Gratis på bestillinger over 999,-
Frakt 79,- | Gratis på bestillinger over 999,-

Hjelpesenter

Betaling

Betalingsalternativer

Hos Arbeidslys.no har du mulighet til å betale med kort, 14 dagers faktura, eller på nedbetaling, gjennom vår fakturapartner Klarna. Det koster ingenting å betale med kort eller 14 dagers faktura.

Når du handler hos Arbeidslys, godtar du at Klarna behandler dine personopplysninger. Se Klarnas personvernregler for mer detaljer informasjon.

Hvor er fakturaen min?

Din faktura sendes til din registrerte epostadresse fra Klarna så snart vi har sendt din bestilling.

Levering

Fraktpriser og leveringsmetoder

Hos Arbeidslys.no er det fast fraktpris på kroner 69,-. Ved ordreverdi på over 989,- er fraktkostnaden kr 0,-

Det er også mulig å bestille med leveringsalternativet Bedriftspakke, som leveres på dør mellom 08.00 og 16.00. Dette fraktalternativet har variabel fraktkostnad.

Retur og bytte

Returnere på Angrerett

Det er helt greit å ombestemme seg, og derfor har du 14 dagers angrerett på ditt kjøp, også når du bare vil returnere deler av ditt kjøp. Du skal ha mottatt et angrerettskjema som vedlegg sammen med ordrebekreftelsen da du bestilte.

For å benytte deg av angreretten, må vi få beskjed om dette innen 14 dager fra du mottok varen. Du kan velge selv hvordan du gjør dette, men for å kunne dokumentere at du har meldt angrerett, anbefaler vi at du gjør det skriftlig. Varen(e) må returneres til oss snarest mulig, og senest innen 30 dager fra dagen du informerte oss om ditt ønske om å angre kjøpet.

Du som kunde er selv ansvarlig for å betale fraktkostnader for en vare du vil angre kjøpet på, jf. angrerettloven §35. Du er også ansvarlig for trygg retur av varen, så vi anbefaler deg å pakke varen godt, og ta vare på kvittering for frakt.

Det er viktig at produktet ikke er brukt mer enn nødvendig for å fastslå produktets art og egenskaper, og at produkt og originalemballasjen er uskadd. Husk at varen skal kunne selges på nytt. Pakk derfor varen like godt som da den ble levert, og ikke teip eller klistre noe direkte på originalemballasjen.
Ved retur er du ansvarlig for at pakken kommer trygt og uskadd frem til oss.

Dersom du ønsker returetikett for frakten, sender vi gjerne dette til deg. Ved bruk av returetikett fra oss, vil vi debitere kroner 151,- fra din refundering.

Last ned reklamasjon- og returskjemaet her.

Jeg har ikke mottatt tilbakebetalingen!

Så snart din angrerettretur er behandlet og godkjent, får Klarna beskjed om din retur, og de vil da refundere kjøpesummen. Dersom du har benyttet en returfraktetikett fra oss, vil det debiteres kr 129,- fra refunderingen. Har du valg Klarna faktura, og ikke betalt denne, slettes fakturaen – bortsett fra evnt. returfrakt.

Merk at det kan ta inntil 5 dager før returen er ferdig behandlet etter den ankom vårt lager. Klarna kan i enkelte tilfeller bruke 1-4 dager på å gjennomføre refundering.

Jeg har ikke mottatt tilgodelapp!

Så snart din bytterettretur er behandlet og godkjent, vil vi utstede tilgodelapp i form av en unik rabattkode. Dersom du har benyttet en returfraktetikett fra oss, vil det debiteres kr 129,- fra tilgodelappen. Merk at det kan ta inntil 5 dager før returen er ferdig behandlet etter den ankom vårt lager.

Dersom du har valgt Klarna faktura som betalingsmetode, må denne fortsatt betales, da du får utstedt tilgodelapp – og ikke refundering av kjøpesummen.

Reklamasjon

Hva gjør jeg dersom jeg vil klage på et produkt?

Last ned reklamasjon- og returskjemaet her.

Arbeidslys.no forholder seg til norsk lov når det gjelder reklamasjoner. Av og til skjer det at en vare ikke oppfyller den kvaliteten som ønskes, og vi hjelper selvfølgelig med din reklamasjon.

For at reklamasjonen din skal behandles så hurtig som mulig er det viktig at du gjør følgende:

  • Send henvendelsen til oss pr. epost til kundeservice@arbeidslys.no.
  • Skriv ordrenummeret på bestillingen produktet ble bestilt på, samt navn eller varenummer på produktet.
  • Beskriv feilen på produktet så godt som mulig.
  • Legg ved bilde eller video av reklamasjonsvaren, slik at vi ser hva problemet er.
  • Sende varen til oss

Så snart vi har mottatt din henvendelse, vil vi følge opp saken. I mange tilfeller vil du måtte sende inn reklamasjonsproduktet for behandling hos vårt verksted. Dersom du har behov for å komme i kontakt med oss angående din reklamasjon, ber vi deg alltid svare i samme epost som du sendte inn reklamasjonen på.

Hva gjør jeg dersom jeg har fått feil produkt?

Dersom du har mottatt feil produkt, ber vi deg ta kontakt med kundeservice@arbeidslys.no snarest mulig, og senest innen 3 dager fra du mottok pakken. Åpne ikke varen.

Hva gjør jeg dersom jeg har mottatt skadet vare?

Dersom du har mottatt en skadet vare, ber vi deg ta kontakt med kundeservice@arbeidslys.no snarest mulig, og senest innen 3 dager fra du mottok pakken. Legg ved bilder og beskrivelse av skaden. Dersom pakken også er skadet, må du rapportere dette til speditør, Posten Norge, snarest mulig.