Fortsett til innhold
Frakt 79,- | Gratis på bestillinger over 999,-
Frakt 79,- | Gratis på bestillinger over 999,-

Om oss test

DIN TRYGGHET. VÅRT FOKUS.

Velkommen til en av Norges ledende leverandører av kjøretøysbelysning til bil, lastebil, MC og båt.

Hvert år forekommer det en rekke ulykker i trafikken og på arbeidsplassen – ofte som følge av dårlig sikt, lite eller feil belysning på kjøretøy eller i et arbeidsområde. Vi ønsker å begrense disse ulykkene, og gjøre det tryggere for alle å ferdes i trafikken og på arbeidsplassene i vårt ganske land.

PRODUKTUTVALG

Vi tilbyr et bredt produktspekter av lykter, pærer og tilbehør fra store og kjente, til mindre med like kvalitetsrike produsenter; håndplukket fra hele verden. Vi utvider stadig vårt produktutvalg, og arbeider hver dag for å kunne tilby de beste varene tilgjengelig på markedet. Hos oss kan du være sikker på at du får en vare som varer, og gjør deg tryggere i trafikken.

SERVICE I ALLE LEDD

På Arbeidslys.no legger vi stor vekt på at din handelsopplevelse skal gå så problemfritt som mulig. Derfor fokuserer vi på varer med gjennomgående kvalitet og varighet. Vi vil derfor gi deg god service fra første øyeblikk, og vil veilede deg til det beste produktet for deg. Vår kundeservice vil besvare eventuelle spørsmål du har så raskt som mulig.
Trenger du hjelp kan du se etter løsningen i vårt kundesenter, eller kontakte oss på telefon 476 89 900, eller epost kundeservice@arbeidslys.no

VÅRE ÅPNINGSTIDER

Mandag - Fredag: 08.00-16.00
Lørdag - Søndag: Stengt

KONTAKTINFORMASJON

Telefon: 476 89 900
Epost: kundeservice@arbeidslys.no

POST- OG BESØKSADRESSE

Arbeidslys Norge AS
Sneveien 11
8072 Bodø