Fortsett til innhold
Frakt 79,- | Gratis på bestillinger over 999,-
Frakt 79,- | Gratis på bestillinger over 999,-

Våre merkevarer

VÅRE MERKEVARER

Lansert i begynnelsen av 2017, er ODIN Lights vår egen merkevare, og høydepunktet av årevis med forskning og erfaring i lys-segmentet. Vi har med ODIN samarbeidet med en rekke produsenter, og håndplukket og tilpasset hvert eneste produkt for å kunne tilby en serie lysprodukter med toppspesifikasjoner. Mange av våre ODIN-produkter holder IP69K vanntetthetsgrad, utrolig lysstyrke, og serien har også en rekke ekstralys med E-merking. Med ODIN har vi også fått utviklet innovative produkter, samt monteringstilbehør som ikke tidligere har vært tilgjengelig på markedet.

ODIN er en fullspektrum lysserie, fullt utrustet med arbeidslys, ekstralys, varsellys, pærer og alt du behøver av tilbehør. Siden ODIN Lights er vår egen merkevare, og vi forhandler direkte med fabrikk, kan vi tilby produkter med gjennomgående høy kvalitet, til en litt hyggeligere pris.

Se alle ODIN-produkter her.

PIAA (PIAA Corporation) ble stiftet i 1963 i Japan, med forpliktelsen å utvikle produkter i verdensklasse, som deres kunder kunne bruke med stolthet og selvtillit. I dag opprettholder PIAA denne forpliktelsen, ved å kombinere markedsdrevne konsepter med det nyeste innen teknologiske fremskritt og forskning – for å forbedre en hver sjåførs reise.

I et halvt århundre, har PIAA blitt gjenkjent som en markedsleder innen innovative kjøretøysprodukter. Visjonært design, inspirerende byggekvalitet og kvalitetskomponenter er kjennetegnet til det gode ryktet PIAA har bygget. Utviklet i PIAAs Tekniske Designsenter i Japan, krysser produktene deres linjen fra det ordinære til det ekstraordinære.

PIAA utvikler sine produkter med forpliktelse for kvalitet og de ekstreme kravene fra verdens topputøvende racerbilsjåfører. Produktene har bevist sin kvalitet gjennom flere ti-år i krevende konkurranser som World Rally Championshop, 24 Hour Nürburgring, Super GT, Rally Dakar og Baja1000.

Arbeidslys.no er stolt Norsk importør og distributør av PIAA.

Se alle produkter fra PIAA her.

Siden etableringen i 2010, har Britiske Lazer Lamps vært i forkant av LED-teknologi, og brakt høykvalitetsprodukter til sine kunder. I prosessen har Lazer satt standarden innen ettermontert kjøretøysbelysning. Ved å kombinere konkurransevinnende ytelse med kjøretøysindustriens kvalitetsstandarder, er Lazer Lamps ansett som en av markedslederene i industrien.

Lazer er stolt av å kunne produsere sine produkter i storbritannia, og har introdusert markedsledende produkter, pådrevet av selskapets direktør Ben Russel-Smith – som har arbeidet i forkanten av utviklingen av kjøretøysbelysning siden 2002. Lazer leverer lykter i toppklasse, og store deler av deres utvalg er E-merket og godkjent, slik at du kan bruke deres produkter lovlig på Norske veier.

Se alle produkter fra Lazer her.

Vision X ble etablert i 1997 i Seattle, USA, med visjonen om å revolusjonere lysindustrien – og i dag gjør Vision X nettopp dette. Utviklet ved deres hovedkontorer i USA, produseres alle produkter fra Vision X i deres egen fabrikk i Sør-Korea. Vision X LED er produsert med varighet i tankene, og kjøretøy og sjåfører i alle segmenter, tilogmed NASA, har valgt Vision X LED-lykter for deres høye lysstyrke og kvalitet.

Produktutvalget fra Vision X inkluderer populære produkter som LED ekstralys, LEDbarer og LED arbeidslys – med mange produkter i Heavy Duty-segmentet for ekstreme arbeidsforhold og støtskader.

Arbeidslys.no har solgt Vision X siden oppstarten, og fra 2019 er vi Norsk distributør av merkevaren.

Se alle produkter fra Vision X her.

I 2006 introduserte Amerikanske RIGID Industries E-serie LEDbarene, den første av sitt slag i LED-industrien. Siden da, har RIGID ledet innovasjonen innen fremover-prosjiserende LED. Frem til det punktet hadde industrien fokusert på tradisjonelle glødelamper for racing- og rekreasjonsbruk. Men, den avanserte LED-teknologien, kombinert med patentert Hybrid, Specter og Hyperspot optikk, tilbydde mer lys til en brøkdel av strømforbruket – og revolusjonerte dermed raskt industrien. Siden introduksjonen av deres første produkt, har RIGIDs design- og ingeniørteam konstant utviklet nye og innovative kvalitetsprodukter med det nyeste innen LED-teknologi.

RIGID annonserte i 2015 et oppkjøp av Truck-Lite, og som undergruppe av det Britiske selskapet, tilbyr RIGID nå en rekke produkter som er E-merkede og godkjent for Europeiske og Norske veier. RIGID og Truck-Lite er stolte over at deres produkter er designet, utviklet og satt sammen i USA, med over 2.400 ansatte.

Se alle produkter fra RIGID her.

Etablert i Estland i 1993, er Metec et av verdens ledende metallverksteder. Metec utvikler og produserer bøyler og andre beskyttelsessystemer til de fleste bilmerker og modeller innen varebil- og pickup-kategoriene. Metec produserer sine produkter av hånd-polert rustfritt stål i deres fabrikk og utviklingssenter i Tartu, Estland, og kan skilte med så mye som 6 års garanti på bøylenes overflatebehandling.

Vi er Norsk distributør av Metec, og i nettbutikken finner du kufangere, små og store bøyler, stigtrinn og andre påbygg. Et av de store fortrinnene for Metecs produkter er ikke bare flott og varig overflatebehandling – men også hurtig montering og detaljerte monteringsinstruksjoner, slik at monteringen av kufangeren går så smertefritt og raskt som mulig.

Se alle produkter fra Metec her.

Etablert i 1919, da flere produsenters lysavdelinger ble slått sammen, er Osram et av de største navnene innen lys i verden. Osram har i lang tid vært en markedsleder i bilbelysningsbransjen, og innoverer med kraftige produkter med lang holdbarhet. Hos oss finner du mange av Osrams halogen- og xenonpærer med OEM-spesifikasjoner, samt oppgraderingsprodukter som yter så kraftig som mulig.

Se alle produkter fra Osram her.

SIM ble etablert allerede i 1946, og har siden da opparbeidet seg en sterk posisjon i markedet for kjøretøysbelysning. SIM er nok best på markeringslys og signallykter, og har utviklet en rekke kvalitetsrike produkter med høy holdbarhet. SIM produserer topp-produkter gjennom en streng og kravstor produksjonsprosess som setter kvalitet og holdbarhet i første linje.

Se alle produkter fra SIM her.

Hella er en av verdens største merkevarer innen lysindustrien, og kan spores tilbake til så tidlig som 1899, da selskapet under navnet Westfälische Metall-Industrie Aktien-Gesellschaft ble etablert. Hella er kjent for å produsere pålitelige produkter, og har lenge vært en av de sterkeste merkevarene i Norge og Norden, med populære produkter som Rallye 3003, Luminator Xenon og Comet 200 Xenon.

Se alle produkter fra Hella her.

Philips ble stiftet i 1891 i Eindhoven, Nederland, og har siden 1914 vært en innovatør innen bilbelysningsbransjen. Hos oss er Philips primært en leverandør av pærer av gjennomgående høy kvalitet, og du finner produkter i halogen, xenon og LED med betydelig økning i lysstyrke til ditt kjøretøy.

Fra Philips finner du et stort utvalg av halogen- og xenonpærer som øker lysstyrken, samt testvinneren deres, Philips X-tremeVision, tilgjengelig med H1, H4 og H7 sokkel.

Se alle produkter fra Philips her.